Over ons

Over ons - Breure Bouwhandel

Breure Bouwhandel is onderdeel van Breure Grondwerken B.V. en levert een groot assortiment producten voor de grond weg en waterbouw direct uit voorraad. Met onze ruime openingstijden en uitstekende service staan wij 24/7 voor u klaar. U bent bij ons aan het juiste adres voor advies en het snel ophalen van uw benodigde materialen in onze drive through. Door onze gunstige ligging aan de snelweg A17 bent u in mum van tijd weer onderweg naar uw project. Bezorging en levering bij u ter plaatse is mogelijk vraag ons naar de mogelijkheden.

Vanuit ons magazijn en showroom in Roosendaal kunnen wij u voorzien in een breed assortiment GWW materialen zoals; Riolering, PVC materialen, drainage, PE materialen, mantelbuizen, putten, kolken en putafdekkingen, wegendoek, zand, hout, stelringen en nog veel meer. Ook voor gebruikte materialen zoals stelconplaten en putkoppen bent u bij Breure aan het juiste adres.


In onze vestiging in Roosendaal is bijna alles direct op voorraad. Zoek je iets en vind je het niet in de webshop of winkel of ben je op zoek naar advies? Laat het ons even weten! Grote kans dat we het wel hebben of een gelijkwaardig alternatief. Wij denken graag met u mee en u kunt ons voor urgente zaken 24/7 bereiken.