Breure BOUWHANDEL

Breure Bouwhandel is onderdeel van Breure Grondwerken B.V. en levert een groot assortiment producten voor de grond weg en waterbouw direct uit voorraad. Met onze ruime openingstijden en uitstekende service staan wij 24/7 voor u klaar. U bent bij ons aan het juiste adres voor advies en het snel ophalen van uw benodigde materialen in onze drive through. Door onze gunstige ligging aan de snelweg A-17 bent u in mum van tijd weer onderweg naar uw project. Bezorging en levering bij u ter plaatse is mogelijk vraag ons naar de mogelijkheden.

Vanuit ons magazijn en showroom in Roosendaal kunnen wij u voorzien in een breed assortiment GWW materialen zoals; Riolering, PVC materialen, drainage, PE materialen, mantelbuizen, putten, kolken en putafdekkingen, wegendoek, zand, hout, stelringen en nog veel meer. Ook voor gebruikte materialen zoals stelconplaten en putkoppen bent u bij Breure aan het juiste adres.


In onze vestiging in Roosendaal is bijna alles direct op voorraad. Zoek je iets en vind je het niet in de webshop of winkel of ben je op zoek naar advies? Laat het ons even weten! Grote kans dat we het wel hebben of een gelijkwaardig alternatief. Wij denken graag met u mee en u kunt ons voor urgente zaken 24/7 bereiken.

Lees meer
Joke van der Vlugt
Joke van der Vlugt
2023-10-30
Hele fijne zaak. Heel goed geholpen, ook advies gekregen. Keurig netjes op tijd bezorgd. En zeer redelijke prijzen.
Hans Kurpershoek
Hans Kurpershoek
2023-10-17
Alles volgens afspraak!
toon kayen
toon kayen
2023-10-16
goed contact snelle levering
Eddy Schouwenaars
Eddy Schouwenaars
2023-09-12
ik heb een paar keer gemaild en telefonisch contact gehad en mijn bestelling is netjes geleverd. mensen zijn netjes en vriendelijk aan de telefoon ook bij de levering zelf is de chauffeur netjes en vriendelijk
John Kerstens
John Kerstens
2023-09-11
Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.
Peter Rockx
Peter Rockx
2023-09-11
Geweldig goede service en prijzen zijn normaal. Ideaal adres voor particulieren die professionele materialen zoeken. Onderdelen etc. Ruim voorradig
Alex Bos
Alex Bos
2023-09-11
Super service. Zand besteld en de vriendelijke chauffeur heeft echt z'n best moeten doen om het op m'n oprit te storten. Echt super!!!
Thomas van der Heijden
Thomas van der Heijden
2023-09-11
Super behulpzaam en leveren snel!